top of page

Indiba

De celtherapie van INDIBA® activ is de allernieuwste therapie. Het unieke systeem activeert de intra- en extracellulaire beweging en verhoogt de cellulaire stofwisseling. Het weer op gang brengen van de cellulaire uitwisselingen en het herstel van het elektrisch evenwicht verbeteren de natuurlijke processen van wondheling en weefselregeneratie.

Waarom is de 448 kHz-frequentie ideaal?

De 448 kHz-frequentie zet de intra- en extracellulaire ionen op een specifieke manier in beweging. Deze frequentie bezit de eigenschap dat ze de permeabiliteit van het membraan en de cellulaire stofwisseling verhoogt door zuurstof en voedingsstoffen aan te brengen. Met de activering van de microcirculatie stimuleert het Proionic® systeem de fibroblasten en activeert het de aanmaak van collageen.

De celprocessen en de activering van de uitwisselingen door het Proionic® systeem bevorderen de wondheling en hebben pijnstillende, ontstekingsremmende en fibrolytische eigenschappen.

  

De drievoudige werking van Indiba:

1.     CELLULAIRE BIOSTIMULATIE – ATHERMIE
De voortgebrachte hoogfrequente energie wijzigt de permeabiliteit van het cellulair membraan, zelfs bij de niet-thermische toepassing. Dit verhoogt de intra- en extracellulaire ionenuitwisseling en zorgt voor effectieve weefselregeneratie. De stofwisseling verhoogt en de zuurstoftoevoer naar de cellen wordt gestimuleerd.

 

2.     MICROCIRCULATIE – THERMIE (vascularisatie)
De verhoogde microcirculatie vervolledigt de biostimulatie en voorziet het weefsel van de elementen die het nodig heeft om zichzelf te regenereren. Capillaire vasodilitatie voedt en voert zuurstof naar het weefsel en verbetert de veneuze en lymfatische reabsorptie.

 

3.     HYPERACTIVERING – HYPERTHERMIE
De hyperactivering verhoogt aanzienlijk de cellulaire stofwisseling en activeert het herstructureringsproces in het weefsel om fibrose te bestrijden. Het weefsel wordt geherstructureerd, zelfs in chronische gevallen waarbij er al een tijd sprake was van fibrose (gevolgen van traumatisch letsel, artrose).

bottom of page